om oss
Westmetall AB är en lokal lagerhållare av halvfabrikat inom aluminium, stål, rostfritt och koppar/mässing. Till bygg- , verkstad- , varv- & fordonsindustrin levereras standardprodukter och specialanpassade produkter inom tunnplåt, coil, verktygsplåt, stänger och profiler.

Sedan starten augusti 2018 har vi vuxit oss till en stark aktör i Norden. En aktör att räkna med och att lita på.

Stora investeringar i maskinpark har lett till att vi idag har Sveriges största bearbetningscenter av aluminium med maskiner för plåt- , coil- , profil- & stångbearbetning.

Tack vare hårt och målinriktat rekryteringsarbete har vi kvalificerade medarbetare inom både lager/produktion, logistik och försäljning. Vi är ett ungt företag med lång erfarenhet.

Med utmärkt logistiskt läge huserar vi i Göteborg, Hisings-Backa med lager- & kontorsytor på totalt ca 4000m2. Alla lagerytor är optimerade för vår verksamhet för att uppnå så bra produktion & logistiskt flöde som möjligt.

Vi har idag en betydande marknadsandel och vår ambition är att fortsätta växa med nya och gamla kunder, med en vision om att bli ledande inom flera områden i Norden.